home
nieuws
 Landelijke dag 23 januari 2020
 Donatie Dr. C.J. Vaillantfonds
 In memoriam Mieke Elberts
 oproep radio funx
 Donatie-actie Carlos Platier Luna
 Week tegen pesten, interview met Glenn Eilbracht
 LFB en Stichting Aandacht voor Pesten
 Online boodschappen doen
 MakeMyDay
 MainStreet ambassadeur voor Aandacht voor Pesten
 Interview Coopervision
 Samenwerking Stichting Aandacht voor Pesten met DDDDD en Holland Dance
 Filmproject Stil Leed
 Terugblik
 

16 april 2014

Vandaag lanceert CooperVision een nieuw initiatief in de strijd tegen pesten op scholen. In samenwerking met de Stichting Aandacht voor Pesten en de boyband MainStreet presenteert de contactlenzenfabrikant ‘MakeMyDay’. Een evenement dat klassen met een pestprobleem de kans geeft om de sfeer en onderlinge verhoudingen te verbeteren.

Vier keer per jaar organiseert CooperVision samen met de Stichting Aandacht voor Pesten het event MakeMyDay. Iedere basis- of middelbare schoolklas met een pestprobleem kan zich

via www.make-myday.nl aanmelden

voor een geheel verzorgde dag vol activiteiten en verrassingen. De Stichting Aandacht voor Pesten kiest uit de ingezonden verhalen een klas die op een ongedwongen manier de sfeer wil verbeteren. Door samen te spelen, sporten en naar muziek te luisteren werkt de klas op deze dag aan teamgevoel, weerbaarheid en respect voor elkaar.

Elke MakeMyDay is anders. Een workshop met een bekende (oud)sporter kan onderdeel zijn van het event. In overleg met de klas en de school stelt de organisatie het programma samen. De Stichting Aandacht voor Pesten verzorgt voor en na ieder event speciale sessies in de klas voor leerlingen en hun leerkrachten. In deze gesprekken leren ze wat pesten met iemand doet en hoe ze samen van hun klas een fijne en veilige omgeving maken.

Samen sterk tegen pesten

coopervision

CooperVision steunt de Stichting Aandacht voor Pesten. Met de introductie van MakeMyDay zetten CooperVision en de Stichting Aandacht voor Pesten hun volgende stap in de strijd tegen pesten.